Het leven van een detoxer

HET LEVEN VAN EEN DETOXER                                               zondag 8 februari 2015

Jullie weten inmiddels vast wel dat ik mijn voedingspatroon een aantal jaren geleden volledig heb omgegooid.  In het begin stapje voor stapje, maar uiteindelijk met grote sprongen naar een suiker-, gluten- en  koemelkvrije voedingswijze. Iets wat mijn leven echt leuker en vooral bewuster heeft gemaakt.

Ik voel me er namelijk veel fitter, gezonder, vrolijker en meer sexy door ;-). Heb energie voor tien en word me steeds bewuster van ons prachtige ingenieuze lijf waar we goed voor moeten zorgen.

Doordat ik hierover zo enthousiast ben heb ik mij meer en meer verdiept in deze heerlijke materie. Zover dat ik nu ook als DetoxCoach mensen kan begeleiden die graag die stap naar een gezonder(e) levensstijl willen maken.

En als je in zo’n flow zit, rollen de dingen ook je kant uit… de Wet van de Aantrekkingskracht! Zodoende zat ik een aantal maanden geleden met de dames van Frie-Vit om tafel om te praten over een nog nieuw op te zetten kuurprogramma op Ameland. Ze willen graag dat ik deze ga begeleiden. Deze leuke en mooie kans heb ik dan ook met beide handen aangegrepen.

Ze geven de biodetoxkuur al een aantal jaren op Vlieland. Hier is het een kuurweek ondergedompeld in de Wellness. Op Ameland wordt het een Bootcamp Survival Detoxweekend. Voor de sportievelingen onder ons die hun lichaam verantwoord willen reinigen.

Een korte intensieve doelgerichte kuur. Je moet het zien als een grote schoonmaakbeurt van je lichaam en geest wat je 1 of 2 keer per jaar kunt doen.

Ach ja, om het helemaal goed te kunnen begrijpen, te voelen en te weten wat de detoxers ervaren heb ik mijzelf maar opgeofferd en vertrek volgende week naar Vlieland om zelf deze kuur te ondergaan.

Ik zal jullie dan ook de aankomende week op de hoogte houden van mijn ‘leven als detoxer’. Mijn ervaring om ‘alleen’ op pad te gaan, een aantal dagen te sapvasten en mee te doen aan het wellnessprogramma. Ik kijk er naar uit…dus ga nu alvast mijn koffer pakken…

Tot morgen!

Annemiek