Vitaliteit

Heling en verandering op een natuurlijke krachtige manier…

We willen we ons allemaal wel vitaal voelen. Vitaliteit betekent dan ook letterlijk levenskracht.

Om in deze levenskracht te kunnen staan zullen we de balans in ons leven moeten vinden. Maar hoe doe je dat?

Bewustwording

De eerste stap is bewustwording. Bewust worden van jezelf, van wat je voelt, ervaart en wat je wel en niet prettig vindt. Als we daar bewust van worden kunnen we er ook iets aan doen. Er kan onder andere gekeken worden naar je voedingspatroon, leefgewoonten, (oude) opgekropte emoties, pijnlijke plekken in het lichaam, ontspannings- en stressmomenten.

Zelf genezend vermogen

Eén van de mogelijkheden om je wat vitaler te voelen is om het zelf genezend vermogen van ons lichaam aan te spreken. Dit kan op lichamelijk-, emotioneel- en zielsniveau. Deze drie zijn met elkaar verbonden, dus werken op het ene gebied zal ook de andere gebieden beïnvloeden.

Vitaliteitsbehandelingen

Dit zelf genezende vermogen kan worden aangesproken door één van de vitaliteitsbehandelingen. Samen met u zal Annemiek kijken welke behandeling het beste bij u past. Er wordt integratief behandelt, wat betekent dat de behandeling, precies op wat u op dit moment nodig heeft, afgestemd zal zijn.

Door bewust te worden en het zelf genezende vermogen aan te spreken zal er een uiteindelijke balans en vitaliteit in uw leven ontstaan!

Als u voor de eerste keer komt zal vooraf een intake plaatsvinden en een anamnese worden afgenomen.