Voetverzorging

Op uw voeten en wensen afgestemd…

Voorkomen is beter dan genezen

Het belang van pijnloze voeten wordt meestal pas gevoeld als er pijnlijke plekken ontstaan aan de voet of onze teennagels. Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Of u nu veel zit, staat of loopt. Want realiseert u zich wel eens dat het hele gewicht van uw lichaam op uw voeten neerkomt? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen? Daardoor kunnen weer rug- of nekklachten ontstaan.  Een goede verzorging van de voeten kan veel problemen voorkomen.

Specifieke klachten

Vooral mensen die veel staan of lopen, diabetici, reumapatiënten, sporters en ouderen mogen extra aandacht geven aan hun voeten. Zeker specifieke voetklachten zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen door onze pedicure’s prima worden verholpen.

Diabetische- en reumatische voet

Naast de reguliere voetbehandelingen kunt u ook terecht voor een behandeling van de diabetische- en reumatische voet. Cliënten met deze indicatie kunnen hun behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen van hun zorgverzekeraar. Onze medische pedicure zal uw voeten gaan behandelen.

100% natuurlijke voetverzorgingslijn

De producten  van Peclavus zijn 100% natuurlijk. Een weldaad voor uw voeten. Geen chemische toevoegingen maar alles op basis van kruiden en wat de natuur ons biedt. Het ruikt heerlijk, voedt en zorgt voor een goed herstel van huid.

Daarnaast is er de lijn van Disinall, ook 100% natuurlijk. Deze lijn is gespecialiseerd in de verzorgen van voeten met kloven, schimmels en schimmelnagels.

 

provoet-16